Poniedziałek 15/12/25
Śniadanie:
Chleb oliwski, orkiszowy, jajecznica ze szczypiorkiem, pomidor, ogórek, kakao
Obiad:
- krokiety z serem i pieczarkami
- surówka z pora
- kompot
Podwieczorek:
- zupa barszcz czerwony, koktajl truskawkowy
Wtorek 16/12/25
Śniadanie:
Bułka graham, parówki, sałatka z pomidora i ogórka, kawa żbożowa
Obiad:
- karkówka w sosie własnym
- kasza gryczana
- surówka z ogórka kiszonego
- kompot
Podwieczorek:
- zupa pieczarkowa, serek wiejski
Środa 17/12/25
Śniadanie:
Kasza manna na mleku, chałak z masłem, herbata z cytryną
Obiad:
- pierogi z kapusta i grzybami
- woda z pomarańczą
Podwieczorek:
- rzupa osół, jogurt naturalny z
Czwartek 18/12/25
Śniadanie:
Chleb oliwski, graham, pasta z tuńczyka, pomidor, ogórek kiszony, kakao
Obiad:
- łosoś z pieca
- ziemnaiki
- surówka z kapusty pekińskiej anannasa
- woda z pomarańczą
Podwieczorek:
- zupa krem z brokuła , jogurt pitny
Piątek 19/12/25
Śniadanie:
Stół szwedzki: chleb oliwski, razowy, masło, wędlina, ser, jajko, pomidor, ogórek kiszony, sałata, papryka, kawa zbożowa
Obiad:
- ryż z truskawkami
- marchewka do pochrupania
- kompot Podwieczorek:
- zupa krupnik, jogurt pitny
We wszystkich posiłkach mogą znaleźć się śladowe ilości glutenu, skorupiaków, jaj, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów, soi, mleka, selera, gorczycy, sezamu, dwutlenku siarki i siarczynów, łubinu i mięczaków.


