Poniedziałek  15/04/24 

Śniadanie:  

Tosty z mozzarellą i szynka, pomidor, ogórek, , kakao 

Podwieczorek: 

Mix warzyw z dipem ziołowym 

Wtorek  16/04/24 

Śniadanie:  

Bułka paryska, masło ,zupa mleczna z zacierką 

Podwieczorek: 

Ciasteczka zbożowe, melon, jogurt naturalny 

Środa  17/04/24 

Śniadanie:  

Chleb oliwski, żytni, masło, szynka gotowana, rukola, ogórek, pomidor, kawa zbożowa  

Podwieczorek:  

Panna Cotta z musem truskawkowym 

 

Czwartek  18/04/24 

Śniadanie:  

Omlet jajeczny z bananem, herbata owocowa 

Podwieczorek: 

Budyń czekoladowy z owocami 

 

Piątek  19/04/24 

Śniadanie:  

Stół szwedzki: chleb oliwski, bułka graham, jajko, ser, miód, twarożek, dżem, wędlina, kakao 

Podwieczorek: 

Murzynek – wyrób własny, jogurt pitny 

We wszystkich posiłkach mogą znaleźć się śladowe ilości glutenu, skorupiaków, jaj, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów, soi, mleka, selera, gorczycy, sezamu, dwutlenku siarki i siarczynów, łubinu i mięczaków.