Poniedziałek 15/04/24
Śniadanie:
Tosty z mozzarellą i szynka, pomidor, ogórek, , kakao
Podwieczorek:
Mix warzyw z dipem ziołowym
Wtorek 16/04/24
Śniadanie:
Bułka paryska, masło ,zupa mleczna z zacierką
Podwieczorek:
Ciasteczka zbożowe, melon, jogurt naturalny
Środa 17/04/24
Śniadanie:
Chleb oliwski, żytni, masło, szynka gotowana, rukola, ogórek, pomidor, kawa zbożowa
Podwieczorek:
Panna Cotta z musem truskawkowym
Czwartek 18/04/24
Śniadanie:
Omlet jajeczny z bananem, herbata owocowa
Podwieczorek:
Budyń czekoladowy z owocami
Piątek 19/04/24
Śniadanie:
Stół szwedzki: chleb oliwski, bułka graham, jajko, ser, miód, twarożek, dżem, wędlina, kakao
Podwieczorek:
Murzynek – wyrób własny, jogurt pitny
We wszystkich posiłkach mogą znaleźć się śladowe ilości glutenu, skorupiaków, jaj, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów, soi, mleka, selera, gorczycy, sezamu, dwutlenku siarki i siarczynów, łubinu i mięczaków.